Salgsvilkår

Her følger våre betingelser

PRISER

Prisene er i norske kroner og eksklusive moms. Vi reserverer oss for prisendringer p.g.a. omstendigheter som vi ikke kan kontrollere f.eks. unormalt store forandringer i valutasituasjonen eller innkjøpspriser samt eventuelle avgifter/gebyrer. Vi tar forbehold om evt feilprising. Kunde vil i slike tilfeller bli varslet! På ordre under kr. 300,- + mva tilkommer et ekspedisjonsgebyr/småordregebyr på kr. 140,- + mva

BETALING

Alt salg skjer mot postoppkrav eller forskuddsbetaling. Dersom varene sendes med Bring (Posten) som "Pakke til Hentested", (Post i butikk) betales kr. 170,- i oppkravsgebyr! På alle sendinger tilkommer "Frakt/Porto" etter dagens satser fra Bring (Posten). Ved palle-sendinger kan vår speditør benyttes. Prisen framkommer på ordrebekreftelse. Eventuelt kan kunden selv velge transportør. Vi bestreber oss på å fremskaffe de rimeligste fraktpriser!

Fakturaløsning
Kommunale og statlige etater får automatisk en fakturaløsning med 30 dagers betalingsutsettelse.
Firmaer kan søke om å få fakturaløsning, og vil bli kredittvurdert i Brønnøysundsregisteret. Nystartede firmaer, enkeltmannsforetak, stiftelser o.l. kan ikke bli fakturakunde hvis de ikke kan fremvise et godkjent regnskap. Firmaer får 20 dagers betalingsfrist. Kontakt oss pr mail om fakturaløsning! 

Firmaer som allerede har fakturaløsning ved telefonbestillinger, trenger ikke søke på nytt ved  bestilling på nett. Firmaer kan miste fakturaløsningen dersom økonomiske forhold tilsier dette!

LEVERING

Sendingstidspunkt er som regel samme dag eller dagen etter mottak av bestilling.

Vi tar forbehold om utsolgt! 

TRANSPORTMÅTE

Normalt sendes varene med Bring (Posten) pr "Pakke til bedrift" (dør-dør bedrift), med utlevering på døren, evt som "Pakke til hentested" til nærmeste postkontor/post i butikk. Pallevarer og farlig gods sendes med annen transportør.

LEVERANSEOVERVÅKNING

Vi forbeholder oss retten til å restnotere eller annullere bestillinger på varer som er utsolgt fra lager. Om varen beregnes å komme til lager innen rimelig tid og varens pris overstiger 165,- restnoterer vi varen og leverer den uten ekstra kostnad så snart den har ankommet vårt lager. Om en vare er restnotert av oss, har du rett til å avbestille varen.

ERSTATNINGSVARER

Vi forbeholder oss retten til å gjøre produktendringer og forbedringer. Skulle noen av varene Du har bestilt være utsolgt fra lager, hender det at vi isteden leverer en likeverdig erstatningsvare. Om du ikke skulle være fornøyd med erstatningsvaren har Du full returrett og får pengene tilbake for varen og returfrakten.

ÅPENT KJØP

På samtlige varer gjelder full returett innen 8 dager etter mottagelsen, forutsatt at varen returneres i uskadet stand og i uskadet originalpakning. Send da med pakkseddelen samt gi beskjed om årsaken til returen på baksiden av pakkseddelen. Når en vare returneres til oss så må Du som kunde bekoste frakt og returfrakt. Fraktkostnadene vil bli fakturert! Varer som tilbakesendes mot postoppkrav eller etterkrav utløses ikke av oss. Retur- og bytterett gjelder ikke for varer som er spesialbestilt eller ikke inngår i vårt vanlige sortiment.

REKLAMASJONER

Skulle vi leverere feil antall eller feil vare vil vi gjerne at Du gir oss beskjed så snart som mulig slik at vi får rettet feilen. Enklest skjer dette ved at Du kontakter oss pr telefon eller sender inn pakkseddelen med opplysninger om feilen samt vedlegger eventuelt feilleverte varer. Dine utlegg for returfrakten på billigste måte, med post, tilbakebetales så snart varen har kommet til oss. Erstatningsleveransen skjer helt uten kostnad for Deg.

RETUR AV VARER

All retur av varer skal avtales med Evensen as på forhånd. Retur av varer som er feilbestilt eller av annen grunn ønskes returnert av kunden, kan avtales returnert mot et gebyr på 20% av varens verdi. Varer uten original emballasje mottas ikke i retur. Retur av spesialbestilte produkter mottas ikke. All retur av varer må være sendt Evensen as innen 20 dager etter mottak. Frakt og Returfrakt/gebyrer betales av kunden.

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet

TRANSPORTSKADER

Vi står for alle skader, som kan oppstå ved transport til kunde. Om Du ved mottagelsen oppdager at forsendelsen er transportskadet, skal Du umiddelbart anmelde dette til posthuset eller transportøren. Om disse ikke påtar seg skadeansvaret, skal Du kontakte oss. Ved retur fra kunde til oss, står kunden for skader, som kan oppstå under transporten.

GARANTI

Vi følger kjøpsloven ved salg av alle våre varer. Garantien gjelder om en vare tross normalt bruk skulle gå i stykker. Garantien gjelder fra kjøpsdato og omfatter reparasjon av fabrikasjons- og materialfeil. Faktura/garantibevis skal fremvises ved garantikrav. Ved eventuell tvist følger vi Forbrukerombudets beslutning.

Ved bruktkjøp gis normalt 6 måneders garanti.

 


Tilbake...